KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

Adatkezelés

ADATOK MEGADÁSA, FELHASZNÁLÁSA, ADATKEZELÉSEK

A. ADATOK MEGADÁSA és FELHASZNÁLÁSA

A megrendeléshez teljesítéséhez szükséges a TELJES NÉV (Vezeték és keresztnevek) és cím (Irányítószám, Település, közterület neve, közterület típusa és házszám, emelet, ajtó), valamint a valódiság ellenőrzése miatt a telefonszám (mobil vagy vezetékes) és e-mail cím megadása.

Az adatszolgáltatás önkéntes, és minden kötelezettség mentes. A megadott adatok kizárólag a megrendelés teljesítéséhez és hírlevelek kézbesítéséhez használhatók fel!

Megadott adatok tárolása: Szükséges egy e-mail cím és jelszó megadása, és adatai a weboldal adatbázisában tárolásra kerülnek. A regisztrációval, hozzájárulását adja a rendszerbe való felvételét, és hozzájárul a tájékoztatás, reklámok, ajánlatok fogadásához. A weboldal tulajdonosa, szavatolja, hogy kizárólag saját promóciós és reklám adatokat küld, így más vállalkozás reklámjaihoz az adatbázis adatain nem használja fel.

B. ADATKEZELÉSEK:

TUDATOS ÉLET Weboldal tulajdonosa tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár a weben keresztül, akár a kiadványokon keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Adatait harmadik félnek nem adja át.  Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el.

Amennyiben Ön úgy dönt:

- nem engedélyezni számunkra, hogy a megadott adatok alapján később is felvegyünk Önnel a kapcsolatot, kérését tiszteletben tarjuk.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt: Bármilyen más módon hozzánk kerülő egyéni adatot, amit annak tulajdonosa nem szándékosan közölt velünk, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.

- A részünkre önkéntesen / tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották.

(Előfizetői címet például csak kézbesítéshez vagy számlázáshoz, olvasói kérdőívet akkumulált formában statisztikához, vagy egyedileg esetleges sorsoláshoz stb.)

- A webáruház használata során a Szolgáltató részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli és nem adja ki további fél számára,kivéve abban az esetben,ha alvállalkozójának/Magyar Posta/ a megrendelés kézbesítéséhez szüksége van.

- A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból(IP cím,látogatás időtartama)

A megrendelés során rögzített adatokat a Szolgáltató mindaddig rögzíti, amig a Vásárló nem kéri azok törlését. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Szolgáltató bizalmasan kezeli, leíratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított,továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén, vagy bármikor kérheti írásban adatai törlését,módosítását az info@tudatoselet.eu –n.

 

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

- A Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet amelyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal , sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.
- A Szolgáltató jogosult a felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni,amennyiben a felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen,kifejezetten és önkéntesen hozzájárult.

- A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a megadott adatok valósak,illetve helytállóak.

- A felhasználó az önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgálató visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet,reklám levelet nem küld. Törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók listájáról.

- A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól,bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy a rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

- Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

- Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon,a szállítási címként célszerű(amennyiben van rá lehetőség) más elérhető címet megadni. A postaszolgálat kézbesítést kisérel meg,ha ez nem sikerül a megrendelő címéhez legközelebbi Postán veheti át a csomagot. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

- Kérjük,hogy csak abban az esetben rendelje meg a kívánt terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak a díját a kézbesítőnek.Át nem vett,visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük és újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

- A fogyasztói panaszügyintézés írásban történik,az info@tudatoselet.eu- n.Ezt a címet spamrobotok ellen védjük.

- A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályzott kérdésekben a Ptk.,a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II5.) kormányrendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások,valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseről szóló 2001. CVIII.tv. rendelkezései az irányadók.

A TUDATOS ÉLET webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a www.tudatoselet.eu általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Kapcsolódó TERMÉKEK

Kapcsolódó ajánlataink

Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
32 000 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft