KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

Tisztelt leendő Vásárlónk!

Szeretnénk megkérni,hogy mielőtt webáruházunk vásárlója,illetve aktív felhasználója kíván lenni,olvassa át figyelmesen az Általános Szerződési Feltételeinket és abban az esetben vegye igénybe a webáruház szolgáltatását, amennyiben minden pontjával egyetért és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

A TUDATOS ÉLET webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

A szolgáltató: 

TUDATOS ÉLET Webáruház magyarországi üzemeltetője :

             PÁLFI ANNA egyéni vállalkozó

- A szolgáltató székhelye: 2071 PÁTY Torbágyi út 8.
- A szolgáltató telephelye: 2071 PÁTY Torbágyi út 8-9 szám 

A szolgáltató adatai:

- Szolgáltató neve: Pálfi Anna ev.
- Szolgáltató székhely: 2071 PÁTY Torbágyi út 8.
- Adószáma: 66212353-1-33
- Nyilvántartási Szám: 32730112
- Bankszámlaszám: OTPdirekt BANK: 11773346-71697141-00000000
- Elektronikus ügyfélszolgálat: info@tudatoselet.eu
- Telefonos ügyfélszolgálat: +36 30 257 1618

PÁTYON INGYENES A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 

A webáruház használata

- A www.tudatoselet.eu internetes Webáruházban Ön a rendelését,elektronikus úton, telefonon, valamint e-mailben adhatja le.

- Áruházunkban csak a regisztrált vevőink tudnak rendelést leadni,vásárolni.

- Regisztrálás után, vevőink az oldal használatakor a személyesen hozzárendelt árakat fogják látni és a rájuk vonatkozó árlistát le tudják tölteni.

- A megrendelést feldolgozás után rendelés felvétel visszaigazolással visszaküldjük az Ön által megadott címre.

- A rendeléssel kapcsolatos minden egyéb tájékoztatást a Szolgáltató elektronikus úton küldi el a megrendelő részére.

- A megrendelt termék ára tartalmazza a mindenkori törvényben szabályozott ÁFA-t - de nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját.  

PÁTYON INGYENES A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS. 

- Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, Szolgáltató haladéktalanul értesíti a vevőt.

- A Szolgáltató és Megrendelő között írásos szerződés köttetik,amelyet szolgáltató elektronikus rendszerében tárol.

- A rendelés leadása előtt a vevőnek lehetősége van a regisztrációkor megadott adatok módosítására.

A webáruház használata Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A TUDATOS ÉLET Webáruház különböző típusú termékeket forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek online, vagy mintaboltunkban személyesen rendelhetőek és tekinthetők meg. A házhoz-szállítás költségét a feltüntetett árak nem tartalmazzák. Az áruk átvehetők személyesen, házhoz-szállítással, utánvéttel.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Szállítási DÍJAK belföldre

A szállítási díjat a rendelés értéke, súlya, nagysága határozza meg. Postai utánvét esetén a posta által közreadott szállítási díjakat számítjuk. 

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Regisztráció 

Vásárlás felhasználói regisztrációval vagy anélkül is lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti. A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

A megrendelés folyamata

A vásárláshoz a kiválasztott termékeket a "Kosárba teszem" gombbal lehet összegyűjteni, majd a "Tovább a fizetésre" gombra kattintva kell elküldeni a megrendelést. Vásárlásra regisztrációval és regisztráció nélkül is lehetőség van.

A "Tovább a fizetésre" oldalon tudsz a kosár tartalmán módosítani, számlázási és szállítási adatokat megadni, fizetési és szállítási módot választani. A megrendelés az ezen az oldalon található "Tovább a megrendeléshez" gomb megnyomása után válik érvényessé. A vásárlásnak nincsen minimális értéke.

Minden megrendelésről automatikus visszaigazolást küldünk e-mailben, amely visszaigazolás tartalmazza a megrendelés azonosítóját, a megrendelt termékeket, a megrendelt mennyiséget, a végösszeget, valamint a számlázással és szállítással kapcsolatos adatokat.

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A megrendelések feldolgozása maximum 72 órán belül történik.

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyomon követheti ha belép az oldalra regisztrációkor megadott adataival.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Rendeléstől való elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a .......cég köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet. (http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

Elállási jog gyakorlatának menete:

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül teheti meg.

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 14 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.

Adatok megadása, Felhasználása, Adatkezelések

A. ADATOK MEGADÁSA és FELHASZNÁLÁSA

A megrendeléshez teljesítéséhez szükséges a TELJES NÉV (Vezeték és keresztnevek) és cím (Irányítószám, Település, közterület neve, közterület típusa és házszám, emelet, ajtó), valamint a valódiság ellenőrzése miatt a telefonszám (mobil vagy vezetékes) és e-mail cím megadása.

Az adatszolgáltatás önkéntes, és minden kötelezettség mentes. A megadott adatok kizárólag a megrendelés teljesítéséhez és hírlevelek kézbesítéséhez használhatók fel!

Megadott adatok tárolása: Szükséges egy e-mail cím és jelszó megadása, és adatai a weboldal adatbázisában tárolásra kerülnek. A regisztrációval, hozzájárulását adja a rendszerbe való felvételét, és hozzájárul a tájékoztatás, reklámok, ajánlatok fogadásához. A weboldal tulajdonosa, szavatolja, hogy kizárólag saját promóciós és reklám adatokat küld, így más vállalkozás reklámjaihoz az adatbázis adatain nem használja fel.

B. ADATKEZELÉSEK:

A TUDATOS ÉLET Weboldal tulajdonosa tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik akár a weben keresztül, akár a kiadványokon keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Adatait harmadik félnek nem adja át.  Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el.

Amennyiben Ön úgy dönt:

- nem engedélyezni számunkra, hogy a megadott adatok alapján később is felvegyünk Önnel a kapcsolatot, kérését tiszteletben tarjuk.

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt: Bármilyen más módon hozzánk kerülő egyéni adatot, amit annak tulajdonosa nem szándékosan közölt velünk, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.

- A részünkre önkéntesen / tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották.

(Előfizetői címet például csak kézbesítéshez vagy számlázáshoz, olvasói kérdőívet akkumulált formában statisztikához, vagy egyedileg esetleges sorsoláshoz stb.)

- A webáruház használata során a Szolgáltató részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli és nem adja ki további fél számára,kivéve abban az esetben,ha alvállalkozójának/Magyar Posta/ a megrendelés kézbesítéséhez szüksége van.

- A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból(IP cím,látogatás időtartama)

A megrendelés során rögzített adatokat a Szolgáltató mindaddig rögzíti, amig a Vásárló nem kéri azok törlését. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Szolgáltató bizalmasan kezeli, leíratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított,továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén, vagy bármikor kérheti írásban adatai törlését,módosítását az info@tudatoselet.eu –n.

A TUDATOS ÉLET webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a www.tudatoselet.eu általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

 

Kapcsolódó TERMÉKEK

Kapcsolódó ajánlataink

Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
32 000 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft