KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

Michael Tellinger UBUNTU c. könyve - ( közösségi felelősség vállalás terve )

- A pénz nélküli közösség - Mit tehet az emberiség a békéért és a jólétért?

A könyv olyan információkat tartalmaz a háttérhatalom működési rendszeréről, amit az elmúlt évtizedekben még sosem publikáltak ilyen pontossággal! Ugyanakkor egy megoldási receptet is kínál, hogyan tudunk kilépni a globalizmus által ránk erőltetett rabszolgalétből egy olyan jóléti társadalomba, amely a jelenleg általunk ismert világ minden pozitívumával rendelkezik, ám mellőzi minden negatívumát. Ez az Ubuntu!

Gyakorlatilag kettő könyv egyben. Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy egyikünk sem akar rabszolga lenni. De hogyan tovább? Tudja meg Ön is Michael Tellinger más országokban szándékosan meg nem jelenetett, de most magyar nyelven mégis kapható könyvéből! ebben a könyvében az emberiség rabszolgaságának megszüntetését próbálja egy eddig eltitkolt és szándékosan elhallgatott módszerrel érzékeltetni.

A világ, és benne minden, egy központi irányítás alá tartozik, beleértve minden egyes emberi lényt - természetesen az emberek tudta nélkül.

• De hogyan használhatjuk hatékonyan a múlt ismeretét, hogy az az emberiség érdekét szolgálja majd a jövőben?

Ár: 5 500 Ft
Termék elérhetősége: RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Gyártó: Agykontroll Kft.
Cikkszám:
Szállítási díj: 1 270 Ft
-
+
Kosárba teszem

 • Termékleírás
 • Paraméterek
 • Vélemények
 • Letöltések

 

Az út, amelyen az emberi faj idáig jutott, nem csak tele van hatalmas mennyiségű hazugsággal és megtévesztéssel, hanem a pénz állandó és folyamatos manipulációja mentén több ezer évig vezethető vissza.

Tellinger újradefiniálja a pénz eredetét és bemutatja annak a banki elitnek a felemelkedését, amely már évezredek óta irányítja a világot. A történelem során királyi családok, majd bankár dinasztiák, jelenleg pedig globális mamutcégek irányítják az emberiséget. Rámutat arra, hogy a pénz - több ezer évvel ezelőtt - nem a barter kereskedelem kiváltására alakult ki, hanem azzal a rossz szándékkal vezette be a háttérhatalom, hogy az emberi fajt - mint egy eszközt - teljes kontroll alatt és rabszolgaságban tartsa. 

Tellinger szerint, ha nem ismerjük és nem értjük meg az emberiség eredetét, akkor nem tudjuk felfogni, hogy miért zavaros ennyire a világ és mit rontottunk el a 21. században.

Michael Tellinger bemutatja, hogy a jelenlegi helyzetben már csak egy egyedülálló lehetőség jelentheti az emberiség számára a kiutat ebből a háttérhatalmi-gazdasági-társadalmi csapdából, és itt az ideje megváltoztatni a sorsunkat

megoldás neve: UBUNTU. Ez az ősi afrikai filozófia lehetővé teszi számunkra, hogy zökkenőmentesen áttérhessünk a pénz által megmérgezett és vezérelt, megosztó és elnyomó társadalomból egy olyan boldogságban és harmóniában élő emberi közösséghez, melyben az emberek a Teremtőtől kapott tehetségük alapján élhetik az életüket, és tehetik azt, amit minden ember sejtszintű kódként őriz önmagában: jobbá teheti a saját és mások életét. Ahol a pénznek nincs értelme, hiszen minden és mindenki a jobb életen dolgozik, a lehető legtöbbet kihozva a képességeiből. 

A leigázás szó (melyet a háttérhatalom globális pénzügyi rendszere hozott létre) az UBUNTU társadalomban teljesen ismeretlen fogalom, és a megvilágosodás mindenki számára elérhető és megvalósítandó feladat. Csak akkor érthetjük meg a jelenkor történéseit, ha ismerjük az eltitkolt múltat, a pénz eredeti jelentését és létrehozásának eredetét,a királyi családok vérvonalainak az útját. Ha mindezt megismerjük, akkor jutunk annak a tudásnak a birtokába, amely rámutat, hogy miért olyan nehéz az élet és miért olyan nehéz manapság életben maradni. 

• Butaság? Utópia? Fantáziavilág? 

Ha ezek a szavak futnak át az agyán, miközben ezeket a sorokat olvasta, akkor Ön már biztos lehet, hogy a mostani globális társadalmi elit által manipulált gondolkodással rendelkezik, a pénz mételye már sejtszintekig átprogramozta az életét. Tegyen ellene, hogy a saját életét ne mások irányítsák! Tudja meg Ön is, mit lehetne kihozni a saját életéből!

*
Mert minden utazás egy kis lépéssel kezdődik...

 

 

 

HASONLÓ TERMÉKEK

 • A rezonancia törvénye!
  A rezonancia törvénye!
  1 900 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  Boldog pillanatokra vágyik, amelyek mindeddig elérhetetlennek tűntek? Szeretne részesedni az Univerzum végtelen gazdagságából? Most eljött az idő, hogy életünk egyik legnagyobb titkát, a rezonancia törvényében rejlő rendkívüli erőt felfedezze: Ha kívánságaink eddig nem teljesültek, ha vágyainkat nem tudtuk valóra váltani, ha bizonyos dolgok akaratunk ellenére történtek velünk, ha boldogtalanok vagyunk vagy kudarcot vallottunk, a rezonancia törvénye mindenre megoldást jelenthet.

   

 • A teremtés titkai ( Jakab István )
  A teremtés titkai ( Jakab István )
  3 490 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

 • A most hatalma ( Eckhart Tolle)
  A most hatalma ( Eckhart Tolle)
  1 990 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  Dr. Domján László ajánlata szerint a könyv felbecsülhetetlen értékű alkotás a megvilágosodás eléréséről és annak megtartásáról, melyet általában csak a halála után ismer meg az ember. Tolle könyvével ezt még életünkben elérhetjük.

 • Forradalom a Föld megmentéséért - (Teruo Higa)
  Forradalom a Föld megmentéséért - (Teruo Higa)
  3 490 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  „A mikroorganizmusok világára kell irányítanunk a tekintetünket, ezekre a parányi élőlényekre, melyek jelenléte és tevékenysége megtartja életünket.”

 • A Megértés Táblázata - A magyarázat ( Hadnagy-Deres-Gárdonyi )
  A Megértés Táblázata - A magyarázat ( Hadnagy-Deres-Gárdonyi )
  4 000 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  A Táblázat és A Magyarázat szélesebb rálátást ad az ember belső világának működésére és ezáltal egy teljesebb megértést az egyén és a világunk kapcsolatára. Ha már nincsenek gondjaid, akkor segítséget jelenthet abban, hogy hogyan tudj a többieknek még többet adni....

 • Anasztázia ( Vlagyimir Megre )
  Anasztázia ( Vlagyimir Megre )
  3 000 Ft
  ELŐRENDELHETŐ

  Igaz mese e könyv! Regél egy rendkívüli nőről, ki távol, messze a szibériai tajgában a gyógyítás adottságával bír, s gyógyít emberi lelket, testet.

 • Lelkünk útja I - ( dr. Michael Newton)
  Lelkünk útja I - ( dr. Michael Newton)
  2 500 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

 • Ébredés ( Csalogány (Orosz Zsolt) JELENLEG SZÜNETTEL
  Ébredés ( Csalogány (Orosz Zsolt) JELENLEG SZÜNETTEL
  2 990 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  "Az élet logikus mint a fizika, és matematikai képletekkel leírható. Előre-hátra kiszámítható. Aki megérti és alkalmazza az élet működési elvét, az boldog lesz és egészséges. Ő sikeres.
  Aki erre nem hajlandó, az szembemegy az élettel. Ő viszont boldogtalan és beteg. Elégedetlen és folyton harcol. Aki kardot ránt, az kard által vész el. Nézzünk csak körül a környezetünkben és meglátjuk, hogy hányan értették meg az élet működési elvét....

Kapcsolódó ajánlataink

AOK-404 EXTRA VÍZIONIZÁTOR ÉS TÖBB FÁZISÚ VÍZTISZTÍTÓ
AOK-404 EXTRA VÍZIONIZÁTOR ÉS TÖBB FÁZISÚ VÍZTISZTÍTÓ
Ár:
99 000 Ft
ALKAPOD HORDOZHATÓ VÍZIONIZÁTOR
ALKAPOD HORDOZHATÓ VÍZIONIZÁTOR
Ár:
18 500 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
29 500 Ft
M-FRESH LEVEGŐ IONIZÁTOR (YL-100B)
M-FRESH LEVEGŐ IONIZÁTOR (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft
Alfavíz CD
Alfavíz CD
Ár:
2 900 Ft
Ion Kártya ( JELENLEG NEM KAPHATÓ)
Ion Kártya ( JELENLEG NEM KAPHATÓ)
Ár:
1 600 Ft