KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

BIOCERA Ezüstkolloid Ion Spray

A Biocera Ion Spray egy ezüstkolloid-turmalin-víz hármast egyesítő eszköz, amit bármikor, bárhol használhat!

- hidratáló és kozmetikai eszköz
- antibakteriális hatás
- egészségmegóvó hatás mellett

- sérülések fájdalommentes fertőtlenítésére; 
- napégés ellen,
-  nyugtatja a bőrt; ekcéma, herpesz és más bőrirritációval járó bőrbetegségek ellen; 

Szájba fújva csökkenti a kellemetlen szájszagot, a torokgyulladás vagy influenza szerű megbetegedések tüneteit; Intim higiéniai eszközként használva elpusztítja a candida kórokozókat, és távoltartja a fertőzéseket; használhatja kisállatok fogainak tisztítására is.

Ár: 19 000 Ft
Termék elérhetősége: RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Gyártó: Egyéb
Cikkszám:
Szállítási díj: 1 270 Ft
-
+
Kosárba teszem

 • Termékleírás
 • Paraméterek
 • Vélemények
 • Letöltések

 

A Biocera Ezüstkolloid Ion Spray -nek két része van, az alsó az ezüsthab. Szerkezetének köszönhetően 6000-szer nagyobb felületen érintkezik a vízzel mintha tömör lenne. Ezáltal bőséges mennyiségű nanoezüst részecske oldódik a vízbe. A felső részében találhatóak a turmalin kristályból készült kerámia labdák. Hidratáló hatásuk mellett (mivel ugye sokkal könyebben jut a víz az emberi szervezetbe és hatékonyabban fejti ki hatását) az ezüst antibakteriális hatása is erősebb, gyorsabb lesz. A Biocera Ion Spray egy ezüstkolloid-turmalin-víz hármast egyesítő eszköz, amit bármikor, bárhol használhat! Az ezüstkolloidnak csak antibakteriális hatása van, ezenfelül minden szinten ártalmatlan az emberi szervezetre. A turmalinos kerámiagolyók által ionizált víz nemcsak könnyebben szívódik fel a bőrön, ezáltal tiszta, természetes hordozóanyaga az ezüskolloid részecskéknek, de a szervezetbe jutva könnyebben jut át a sejtflakon az ionizált víz, így hidratáló hatása többszöröse a normál csapvíznek. Az ionizált víz intenzív antioxidáns hatású, azaz segíti a sejtek regenerálódását, lassítja öregedésüket, megköti a sejtek öregedését segítő szabadgyököket a szervezetbe. A spray nem tartalmaz hajtógázt.

A spray-be csak vizet kell tölteni és az ezüstkolloid és a turmalin kerámiák átalakítják a vizet. 

Akár 600-szor is újratölthető így 2-3 évig is használható.

 • Antibakteriális hatás az életünk különböző területein. Fertőtlenítheti a fogkeféjét és egyéb fürdőszobai eszközeit. Használja a konyhában a vágódeszka vagy az evőeszközök fertőtlenítésére, de biztonságosan és egyszerűen tisztíthatja a gyermekek játékait is!
 •  
 • Hidratáló és kozmetika eszköz. Bőrre fújva tisztítja és hidratálja a bőrt. Eltávolítja a kellemetlen testszagot okozó baktériumokat.
 •  
 • Óvja egészségét. Ideális kisebb horzsolások, vágások, sérülések fájdalommentes fertőtlenítésére; napégés, rovarcsípés okozta bőrpír és fájdalom enyhítésére, nyugtatja a bőrt; ekcéma, herpesz és más bőrirritációval járő bőrbetegségek kiegészítő kezelésére; Szájba fújva csökkenti a kellemetlen szájszgot, a torokgyulladás vagy influenza szerű megbetegedések tüneteit; Intim higiéniai eszközként használva elpusztítja a candida kórokozókat, és távoltartja a fertőzéseket; használhatja kisállatok fogainak tisztítására is.

Turmalin golyók Turmalin kristályokból készült anyag, gyengén lúgos ionizált vizzé alakítja a sima csapvizet, növelve a hidratáló képességét!

Ezüsthab 6000szer nagyobb kiterjedésü felület, köszönhető szivacs állagának, az ezüst így bőségesen oldódik a vízzel.
 • Fertőtlenítheti gyermekei játékait, csak permetezzen rá naponta egyszer.
 • A ruhákat is érdemes befújni vele.
 • Használható a konyhában például sütés / főzés után. Csak permetezzük a vágódeszkákra, villákra vagy akár a konyharuhákra.
 • A fogkefét se hagyjuk ki, de az egész fürdőt, minden felületével lefújhatunk!
 • Akár a gépjárműveink hűtővízébe vagy a klímába is fújhatunk hetente egy - két alkalommal.
 • A hűtő belsejét is érdemes hetente egy-két alkalommal bepermetezni!
 • A házi kedvencek nem szeretnek fogat mosni, de ők is megérdemlik, hogy legalább naponta egy kis tisztogatást kapjanak. Csak permetezzük a szájukba, a fogaikra a Biocera Ionizált vizet.
 • Eltünteti a kellemetlen szájszagot reggelente, csak fújuk be a szánkat, fogainkat este lefekvés előtt. Ez mellett még fertőtlenítjük is szájunkat.
 • Sportolóknak erősen ajánlott a lábfejek, cipők permetezése naponta kétszer: egyszer reggel, egyszer este.
 • Ideális kisebb horzsolások vágások, sérülések fájdalommentes fertőtlenítésére,
 • Napégés vagy rovarcsípés okozta bőrpír és fájdalom enyhítésére,
 • Nyugtatatja a bőrt: ekcéma, herpesz és már bőrirritációval járó bőrbetegségek kiegészítő kezelésére.
 • Csökkenti a torokgyulladás vagy influenzaszerű megbetegedések tüneteit.
 • Intim higiénia eszközeként használva elpusztítja a candida kórokozókat, és távol tartja a fertőzéseket!
 • Természetes hidratálóként használva is csodás hatást biztosít! A víznek nincs szüksége vivő anyagra mint általában a hidratáló krémeknél! Így tényleg csak a víz kerül a szervezetébe, semmilyen káros mellékanyag!

Öntsünk tiszta vízet a spray tartályába, majd jól rázzuk össze. Ajánlatos ásványvizet vagy tisztított vizet használni!

how_to_use_s1.jpg how_to_use_s2.jpg how_to_use_s3.jpg how_to_use_s4.jpg how_to_use_s5.jpg

1) Csavarja le a tetejét

2) Öntsön bele vizet!
3) Csavarjavissza a tetejét!
4) Rázza jól össze!
5) Használatra kész!

Az ezüstkolloid és hatása:

Az ezüst antibakteriális hatása régóta ismert. Gyakran ezüstmegoldásként ismert anyag vagy eljárás nagyon népszerű .Az ezüstkolloid az egyik legáltalánosabb antibakteriális hatású anyag, amely előírás szerinti használat esetén mentes minden mellékhatástól. Az egysejtű élőlényeknél fejlettebb élő szervezetekre egyátalán nem veszélyes.
Az ezüstkolloid vagy ezüstoldat nanotechnológiai eljárás során készül. Az ezüstkolloid áthatolva az egysejtű élőlények sejtfalán (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) gátolja azokat a tiol-enzimeket, amelyek a kórokozók anyagcseréjében részt vesznek, és azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja és szaporodásra képtelenné teszi őket. Ugyanakkor a vastagbélben található bélflórában nem tesz kárt, mivel legkésőbb a vékonybélben felszívódik.
A Science Digest magazin közlése szerint (1978 márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az ezüst kolloid kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztított. Egy szintetikus antibiotikum jó esetben 6-12 baktériumtörzset képes hatástalanítani. Külsőleg alkalmazva használható: Pattanások, szemölcsök, herpesz, ótvar, skarlát, sok esetben a bőrrák kezelésében is nagyon hatékony, szemgyulladás, fülgyulladás, szájfertőzések, égés, fagyás, napégés Belsőleg alkalmazva használható: Szénanátha, allergia, tüdőgyulladás, megfázás, influenza, staphylococcusos és streptococcusos fertőzések, légzőszervi, orrüregi megbetegedések, vérpanaszok, leukémia, agyhártyagyulladás, gyomorfekély, lyme-kór, szifilisz, cukorbetegség Egyéb felhasználási területei: Horzsolásra, nyílt sebre, ekcémára, szúnyogcsípésre, illetve bármilyen gombás fertőzés esetén, például: körömágyi gomba, lábgomba, hüvelygomba

A Turmalin golyók és hatásuk:

A vízben a vízmolekulák csoportokat alkotnak egymáshoz tapadva. Egy ilyen csoportot nevezünk klaszternek, és átlagosan 12-18 molekulából is álhat. A sejtmembránon való átjutáshoz azonban hexagonális szerkezet szükséges (amikor 6 vízmolekula alkot egy klasztert), és bár a szervezet elvégzi az átalakítást magától is de idő és energiaigányes.
A turmalin labdácskák vízzel érintkezve azonnal ionizálják a vizet. Az ionizáció során a víz klaszterszerkezete újrastruktúrálódik, jóval kisebb klaszterek jönnek létre, így a víz hidratáló képessége sokszorosára nő! A Biocera nagyon büszke arra, hogy a spray-ben felhasznált turmalin kerámia golyók hatását számos nemzetközi tanusítvány igazolja. Az Egyesült államokban található NSF (Nemzeti Tudományos Alapítvány) a világon elsőként a Biocera turmalin kerámialabdák hatásosságát ismerték el.

HASONLÓ TERMÉKEK

 • Cinkkolloid
  Cinkkolloid
  3 000 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  A cink a fehérje-, zsír- és szénhidrát-anyagcserében is közreműködő, összesen mintegy 300 enzim alkotóeleme, valamint az inzulinhormon építőköve. Speciális szerepet tölt be a szervezet anyagcseréjében és az immunrendszerben. Izomzatunk, bőrünk, hajunk, szemünk és körmünk igen sok cinket tartalmaz.

 • Aranykolloid
  Aranykolloid
  4 500 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  A jó minőségű aranykolloid oldat teljesen természetes ásványi étrendkiegészítő. Irodalmi adatok szerint ízületi gyulladás esetén hatásosan csillapítja a fájdalmat, csökkenti a duzzanatot, javítja az ízületek mozgását. Csökkenti a stressz káros hatásait, javítja az agyműködést és megújítja az idegrendszert. Rendszeres fogyasztása során oldódik a depresszió, a búskomorság, a levertség, a szorongás, a félelem, és javul a betegek általános közérzete.

 • Ezüstkolloid
  Ezüstkolloid
  2 700 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  Az ezüstkolloid az egysejtű élőlények (baktériumok, gombák, vírusok) környezetébe kerülve gátolja azok életfunkcióit és így azok rövid időn belül elpusztulnak.

  A vírusok fehérjeburkának szerkezetét lerombolva akadályozza annak szaporodási lehetőségét, így segítve elő pusztulásukat. Míg a gombák, baktériumok egy bizonyos, számukra életfontosságú enzimjét blokkolva okozza rövid időn belüli pusztulásukat.

 • Kolloidok Csomag-ban
  Kolloidok Csomag-ban
  13 100 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  Ha 4-es csomagban rendeli meg a terméket akkor a házhozszállítás díjtalan! 

  Csomag Tartalma:

  1db  Aranykolloid 200ml-es, 1 db Ezüstkolloid 200ml-es , 1 db Rézkolloid 200ml-es és végül 1 db Cinkkolloid 200ml-es! 

 • Rézkolloid
  Rézkolloid
  2 900 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  A réz esszenciális mikro-tápanyag, amely szükséges a szervezetünkben a vörösvérsejt képzéshez, az RNS szintézishez, a fehérje anyagcseréhez, a haj és a bőr színéhez, az egészséges idegekhez. A réz fontos szerepe még, hogy segíti a csontképződést (a réz segíti elő a kalcium és foszfor beépülését a csontokba), nélkülözhetetlen a gyógyulási folyamatokhoz, a sejtek energiatermeléséhez és az íz érzékeléshez. A réz fokozza a szervezet vasfelszívó képességét, segít karbantartani a szívben és a vérerekben a kötőszövetek épségét, jó hatással van a porcok és inak regenerálására, és jelentős szerepet játszik az immunrendszer működésének kialakításában...

Kapcsolódó TERMÉKEK

 • Quantum Science energia medál (fehér-ohm) ( FORGALMAZÁSA SZÜNETTEL)
  Quantum Science energia medál (fehér-ohm) ( FORGALMAZÁSA SZÜNETTEL)
  5 000 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  • A negatív ionok, javítják a keringést, segítik a vér oxigén és ásványi anyag felvételét. Stimulálják az idegrendszert. A teljes energiarendszerre, meridiánokra töltő és kiegyensúlyozó hatással van.
  • Fokozza a koncentrációt, segíti a meditációt és folyamatosan stimulálja a szervezetet.
  • Quantum vagy skaláris energia medáloknak is hívják őket, mert ezek az anyagok képesek kvantum energiát közvetíteni a szervezet számára. 
  • A medálok a sejtek energiaszintjét az ideális 70-90 millivolton tartják.
  • Segít semlegesíteni az elektroszmogot, EMF sugárzást (mobiltelefonok, WIFI, antenna sugárzások, hajszárító, elektromos vezetékek) segíti hogy az energiarendszer folyamatos töltöttségben legyen. Rendezi a testben lévő víz kristályszerkezetét, de akár a rá rakott pohár, vagy kancsó vizet is.

 • Ion Kártya ( JELENLEG NEM KAPHATÓ)
  Ion Kártya ( JELENLEG NEM KAPHATÓ)
  1 600 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  Ez a Quantum Energetizáló kártyát, negatív ion-t bocsájt ki, viszont bármikor zsebben, tárcában magunkkal hordhatjuk - hiszen a természet " élet előmozdító részecskéi" a negatív ionok!.

 • BIOCERA mosólabda (kék)
  BIOCERA mosólabda (kék)
  8 100 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  A BIOCERA mosólabdákkal mosópor nélkül is ragyogóan tisztára moshatja ruháit, ezáltal pénzt és időt takaríthat meg.

 • Quantum Science energia medál (fekete-ohm) ( FORGALMAZÁSA SZÜNETTEL)
  Quantum Science energia medál (fekete-ohm) ( FORGALMAZÁSA SZÜNETTEL)
  5 000 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  • Ez a medál a szervezet számára hasznos negatív ionokat bocsát ki, akár csak a levegőionizátorok, vagy a vízionizátorok. A medál több mint 70 energetizáló, természetes kristály, mint pl.  germánium, turmalin kerámia, vulkanikus kőzet speciális keveréke,  amelyeket egy különleges eljárással nagy sebeséggel ütköztettek, így  nano méretű részekre esnek szét és molekula szinten egyesülnek. Folyamatosan sugároz ki egy rezgést, és igen erőteljesen el is nyeli a szervezetre ártalmas elektromos rezgéseket. 

Kapcsolódó ajánlataink

AOK-404 EXTRA VÍZIONIZÁTOR ÉS TÖBB FÁZISÚ VÍZTISZTÍTÓ
AOK-404 EXTRA VÍZIONIZÁTOR ÉS TÖBB FÁZISÚ VÍZTISZTÍTÓ
Ár:
99 000 Ft
ALKAPOD HORDOZHATÓ VÍZIONIZÁTOR
ALKAPOD HORDOZHATÓ VÍZIONIZÁTOR
Ár:
18 500 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
29 500 Ft
M-FRESH LEVEGŐ IONIZÁTOR (YL-100B)
M-FRESH LEVEGŐ IONIZÁTOR (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft
Alfavíz CD
Alfavíz CD
Ár:
2 900 Ft
Ion Kártya ( JELENLEG NEM KAPHATÓ)
Ion Kártya ( JELENLEG NEM KAPHATÓ)
Ár:
1 600 Ft