KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

MAG-YOGA, CsaládOM Yoga, Légzőtechnika,Mudra, Gyógynövény,Kristály,Mantra

Szeretettel köszöntelek!

"Összes tévedésünk abból áll, hogy nem is tévesen, hanem inkább hiányosan értelmezzük az egész-ség fogalmát és a szellemi részt ezért elhanyagoljuk. Evvel megfosztjuk mag-unkat attól, hogy megtudjuk az igazságot, választ a kérdéseinkre, ami csak egyre halmozódik tudatlanságunk tükrében. 

A mozgásnak nem a testünk megerőszakolásáról kell szónia, hanem egy meditációról, ahol egyek vagyunk az eredetünkkel, magával a teremtővel, a végtelen szeretet és lehetőségek forrásával." (M.A.G.) Mag-Yo-Ga ajánló

Pálfi Anna vagyok a Mag-Yo-Ga megalapítoja és tanítója.

Egész eddigi életemben is nagyon szerettem a mozgást és a kreativitást, azt az alkotó erőt ami az embert valójában motiválja. 

Sok mindent kipróbáltam de igazából semmi nem tudta nyújtani azt az örök lendületet amire vágytam, mert nem rólam vagyis rólunk szólt, hanem valami másról. Lelki fejlődésem folyamán jöttem rá, hogy valójában az az egységtudat mint egyensúlyi állapot hiányzik szinte mindenből ami valójában képes fenntartani az egész-ség fogalmát, a test-lélek-szellem szent hármasságát.  

Azt az állapotot, ami képes mindenre az életembe anélkül, hogy hiányt szenvednék és félnem kéne bármitől is.

Az a tudat, hogy a valóság és a tudás nem kívülről jön, hanem bennem van egy magban, amit pont a külvilágra való figyelmem zár el a kibontakozástól. 

A kibontakozás csak akkor indulhat el ha felismerem azt küldetést amiért idejöttem, és arra törekszem, hogy ezt beteljesítsem. 

Az önismeret az öntudat felébredésével kezdődik, amikor örökké szabaddá válok attól a felismeréstől, hogy ami bennem van az halhatatlan és örök, mag-a az örök változás. 

Ez tudja csak azt a pluszt adni amivel csatlakozhatunk ahhoz a végtelen kreatív folyamathoz amit úgy hívnak, hogy ÉLET. És ha l-élek szabad vagyok, örömteli. Ha szabad vagyok, akkor l-élek! 

A kérdések, hogy ki vagyok én, és miért vagyok itt, válaszra találnak és az életünk itt értelmet nyer, nem szenvedünk tovább.

Ez a felismerésem juttatott oda, hogy egy speciális eszközt - mint a joga is - nem szétbontani kell, hanem alulról építkezve a magtudat igénye, működési programja szerint inkább egyesíteni, hogy sikeresebbek legyunk.

Ezért a Mag-Yo-Ga egy olyan egyesítetett program, ami a kibontakozás lehetőségét nyújtja, hogy elérd aki vagy. 

Mert ez az igazi siker, az öröm forrása. Szikra a száraz puskaporba. Energiához juttatja szerveid, tisztítja a lelked és intuitívvá tesz, hogy tudd hová tartasz, vagyis tudatosságra nevel.

Küldetésem, hogy a Mag-yar nőket segítsem az öntudat felébredésében, mert ez a mi-nő-ség hozza el a valódi békét-bőséget-biztonságot ami egy igazi élet alapja.

 

 

 

 
Online időpontfoglalás

Kapcsolódó TERMÉKEK

Kapcsolódó ajánlataink

Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
29 500 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft