KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

2017 ÁRLISTA / AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYEK, MEGLEPETÉSEK, AJÁNDÉKUTALVÁNY

Kedves Látógatóm! Ajándékozz kikapcso-lódást szeretteidnek!🎄🎁

Nem tudod mivel lepd meg szeretteidet? Kéne egy egyedi és személyes ötlet? Olyat szeretnél adni, ami emlékezetes élmény marad? Esetleg hozzátartozóid fáradtak, feltöltődésre vágynak? Szívesen ajándékoznál olyat, az egészségükre válik?

Ha igen, akkor ajándékozd meg szeretteidet a MASSZÁZS élményével!🙏

Az AJÁNDÉKUTALVÁNY egy személyre szóló meglepetés, az egyedi igényekhez igazodva. Örömmel segítek kiválasztani a legmegfelelőbb masszázst rokonaid ismerőseid számára!

Az téli napokban testünk-lelkünk pihentető nyugalomra, több törődésre vágyik, igényeljük a fel-töltődést, relaxációt, a stresszoldást.

Masszázs során is maximális figyelmet fordítok arra, hogy csak tiszta és minőségi krémeket használjak, melyek óvják, ápolják a bőrt és a szervezetet illettve terápiás aromaolajokkal ilataromákkal teszem még kellemesebbé a nálam eltöltött időt.

Jelenleg a doTERRA termékeiben találtam meg azt a minőséget, amit bátran merek ajánlani mindenkinek. Én is ezt használom és kezeléseim során is ezt alkalmazom.

Alapolajaim és temékeim mind bevizsgált, 100%-os tisztaságú olajok, krémek, amikből akár személyre szabott olajkeverékek is összeállíthatók a még tökéletesebb ellazulás és gyorsabb gyógyulás érdekében az egyéni igényekhez a lehető legjobban alkalmazkodva.

Szeretettel várom  a frissülni, gyógyulni & regenerálódni vágyó családtagokat, rokonokat, ismerősöket vagy akár Önt :) Továbbá ezen a kedvezményes Masszázs áraimon fogadom vendégeimet decemberben és januárban. 

 

Bővebb információ masszázs típusaimról:  http://www.tudatoselet.eu/masszazs

Ajándékozz kikapcsolódást AJÁNDÉKUTALVÁNY ÁRLISTA:http://http://www.tudatoselet.eu/masszazs/2017-arlista-aktualis-kedvezmenyek-meglepetesek

ELÉRHETŐSÉGEIM: 
Telefon:70/3395643
Email: info@tudatoselet.eu
Web: www.tudatoselet.eu 
Skpe: tudatos_elet

Tevékenységeim itt elérhetőek: 
S.P. A & Aroma masszázsok / kezelések: https://www.facebook.com/spa.massage.biatorbagy/

doTERRA wellness & illóolaj Tanácsadó: https://www.mydoterra.com/palfyanna/#/
 

Tudatos Élet a doTERRA esszenciáival kapcsolatos oldalam: http://https://www.facebook.com/Tudatos-%C3%89let-a-d%C5%8DTERRA-esszenci%C3%A1ival-131839167500520/

Tudatos Élet Webáruház: https://www.facebook.com/tudatoselet.eu/

MAG- Yoga oktató:  https://www.facebook.com/Mag.Yoga/

 

Tudatos Mindennapokat Kívánok,

Üdvözlettel:
Pálfi Anna


Kapcsolódó ajánlataink

Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
29 500 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft