KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

S.PA ALTERNATÍV KEZELÉSEK

Test - Lélek - Szellem harmonizálás:

A holisztikus szemlélet szerint alapvetően minden betegség oka a test-lélek-szellem egyensúlyának felbomlása. Ugyanis minden ember ezen a három síkon létezik. Az egész világegyetem egy végtelen energiamező, rezgés, anyag nem is létezik, mert az anyag nem más, mint sűrű energia. A test a legsűrűbb energia, vagyis maga az anyag, a látható, tapintható fizikai testünk, illetve a minket körülvevő anyagi világ. A lélek egy ritkább energia, inkább energia mint anyag, ez a fizikai testet kb két méter szélességben körülvevő energiamező, amelyet aurának (modern eszközökkel is mérhető!) nevezünk. Ez az érzelmek világa, azé a képességé, amellyel a világ dolgait saját létünkhöz képest meghatározzuk, vagyis tetszést/nemtetszést, kedvet/kedvetlenséget, örömöt/fájdalmat érzünk iránta. Teste és lelke minden élőlénynek, sőt az élettelen dolgoknak is van, szelleme viszont csak az embernek. A szellem vagy más néven tudat a legritkább energia, ez már csak energia, tulajdonképpen az ember igazi énje, az ember isteni része, a minden emberben benne levő isteni szikra. Ez az az örök és végtelen felsőbb értelem amely az egész Univerzumot kitölti, amelyről minden egyes természeti vallás és nagy világvallás beszél. Az ember az agyban található tobozmirigy segítségével tud kapcsolódni a szellemi vagy spirituális világhoz, amelynek jelentőségét minden ősi kultúra ismerte. 

Ahhoz, hogy a szellem meg tudjon nyilvánulni az anyagi világban, szüksége van egy köztes rezgésre, a lélekre, vagyis a lélek köti össze a szellemet az anyagi testtel. Az egészség (az ember része az egésznek, egy hullámhosszon rezeg az Univerzummal) azt jelenti hogy a test, a lélek és a szellem harmóniában vannak, vagyis a szellem a lélek közvetítésével irányítja a testet. Egy egyszerű hasonlattal élve, a test a taxi, a lélek a sofőr és a szellem pedig az utas aki el akar jutni A pontból B-be. 

A diszharmónia akkor alakul ki amikor valaki nem akar a karmája szerint élni, nem veszi észre a feladatát, elhárítja azt, szembemegy az Univerzum törvényeivel. Ezt a lázadást test által kreált ál-tudat, az ego provokálja ki, amely nem ismeri el a valódi tudatot, a szellemet. A szellem a lélek közvetítésével próbálja jobb belátásra bírni az egot (lelkiismeret furdalás), de ha ez nem sikerül egy idő után a lélek is feladja és megbetegszik. A lelki szinten megjelenő diszharmónia végül áttevődik testi síkra is, betegségben, fájdalomban mutatkozva meg, amelyet már az ego sem tud figyelmen kívül hagyni. A harmónia visszaállítása ugyanebben a sorrendben kell történjen. Minden a szellemi szintről indul, ezután következik a lelki és végül a testi szint. Ebben a folyamatban lehetek segítségedre, hogy a tested újra szépen müködjön, lelked békére találjon és a szellemed szabadon alkothasson..

 

ALTERNATÍV & HOLISZTIKUS kezelések:

1. ANGYALI ÉRINTÉS: a test, a lélek és a szellem megújulásáért!

2. AURA - CSAKRA TISZTITÁS ÉS HARMONIZÁLÁSA:  a test, a lélek és a szellem felfrissülésért!

3. QUANTUM BALANCE MÓDSZER: a mentáli és érzelmi blokkok oldásáért. A kvantummezőben rejlő gyógyító potenciál, amely segít az Öngyógyító folyamatok megértésében. 

4. RADIXOLÓGIA: Kapcsolati tudatosság - a test, a lélek és a szellem szabadságért!

5. KRISTÁLY TERÁPIA: Az emberi test, lélek és szellem egy dinamikus rendszert alkot , ami percről perce változik. az energiarendszerünk egysége és harmóniája határozza meg a a jóllétünket, a teremtő készségünket. Ezért kiemelkedően fontos, hogy magunkat – fizikai, érzelmi és mentális állapotunkat – folyamatosan karbantartsuk, összerendezzük, és életerőnket tápláljuk.

 

Várlak szeretettel a testi, a léleki és a szellemi megújulásod jegyében.

Bejelentkezéshez keress bizalommal a 06 70 339 56 43-as telefonszámon!
 

Pálfi Anna

Gyógymasszőr, Babamama masszőr, oktató
Alternativ és Manual terapeuta, 
Kinesio tape specialista

 

 


Kapcsolódó ajánlataink

Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
29 500 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft