KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

M.A.G

Engedd meg, hogy saját tapasztalatainkat megosztva reális igazságtartalommal szolgáljunk, ami könnyebbé, hatékonyabbá tudja tenni az életét mindenkinek.

 Közel tíz éve foglalkozunk - saját feladataink folyamatos megoldásán keresztül karöltve, oktatással és gyógyítással és az ez idő alatt felgyülemlő tapasztalatok híven tükrözik az emberiség „népbetegségeit“.

 Ami egyszerre megfogalmazva nem más mint a tudatlanságból eredő önpusztítás, azaz, az önismeret hiányából fakadó energiaveszteség fenntartása kívül-belül mindenáron.

Az Élethez kiváncsiság-bátorság és megértés hármasságából álló tapasztalat kell, ami ki tud vezetni a zsákutcákkal kikövezett labirintusból, a tévhitekből.

Mik is a tévhitek? amiket más beállítottságú emberek - akár jó vagy rossz szándékból és érdekből - elhitettek velünk, hogy tanuljunk. 

Ez a folyamat az anyagi világban a testünkön keresztül nyilvánul meg a legkésőbb, ami az energia mezőnkben már rég fellelhető energia veszteségként, mint diszharmónia. Ezért a betegség, mint energia elvonásu okozat.

Az alapvető igazságot mindig az EREDET tisztázása szolgáltatja mely az Élet alapja, vagyis az Éltető energia mint információ, MERT CSAK VALAMIBŐL LESZ A VALA(K)MI!

Ez az energia lát el minden élőlényt az egész univerzumban beleértve a Földet is. Ezt azért hansúlyozzuk mert az ember fő problémája és dilemmája ennek a ténynek a nem figyelembe vétele.

 Pedig a gyógyulások alapja annak a ténynek az elfogadása, HOGY ENERGIA LÉNY VAGY, AKINEK MINŐSÉGI, EREDENDŐ ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGE, AMI CSAK KIZÁRÓLAG A TERMÉSZETESBEN, AZ EREDETIBEN LELHETŐ!

Ha még nem érted kérünk, gondolkodj el azon, hogy példának okáért, mi védi a magzatot és mi irányítja a testedet az esetleges energia veszteséget okozó tudatlan viselkedésekkel szemben.? Mi irányítja a természet rendjét, ami minket hivatott szolgálni.? válasz EGYben fogja RENDbe tenni azÉLETed.

Nyilvánvaló, hogy önmagában egy termékhasználat nem fogja megadni a választ, de egyes igen magas rezgésü Lételemek-energia minőségek, mint pl. A forrásvíz minőség, vitálgomba, reg-enor nagyon közel visz hozzá mert eltávolítja életedből a felesleges alkalmazásokat, optimalizál!Csak engedd, hogy hasson!

A hitelességet mindig ennek az energiának a mértéke szolgáltatja, semmi más!

Ha ezt tudomásul veszed, akkor csak kizárólag olyan információval táplálod magad kívül-belül, ami MÉRHETŐEN ENERGIÁT AD. EZ A KULCS!

 Ez a tudatosság, így nem teszel kárt sem Magadban, sem a Környezetben.

A főleg városi életmódunk - ha egyáltalán lehet ezt a kifejezést használni a mai emberre vonatkoztatva - semmilyen formában nem felel meg annak az elvárásnak, hogy Éljünk, mert minden megnyilvánulása a helytelen energia felhasználástól pusztító, energia elvonó.

Példák: a hely ahol laksz sosem volt energetikailag kimérve, nem illeszkedik a helyi táj energia áramlásába. nem tudod kik laktak ott előtted, milyen problémában szenvedtek. A lakóhelyed anyagai és bútorzata, főleg a "modern", szintén energiát von el, mert MŰanyag.

 A jármű amivel jársz, olyan diszharmónikus, felesleges hő, zaj és szennyforrás ami nagyobb kárt okozott az utóbbi 100 évben mint akármelyik vulkán. 

A munkahelyeken a sport és bevásárlóközpontokban mesterséges körülmények biztosítják az "életet", nincsenek ablakok ahol természetes fény és levegő – energia - áramolhat be, és nincsenek közös vízkutak amik az alapvető energiát biztosítanák.

És hát az ételed, - ami az Élettől kiírtott földeken vegyszerezve készül, - így visszaadva mesterségesen az "életet" belé - ami megfőzve, az Élet utolsó csíráját is kiírtva belőle, max. 10% energiát képes így adni az emésztésen keresztül, amit belső égésnek nevezünk mint elavult energia forrás.

 Ehhez még jönnek a kommunikációs eszközeink által kibocsátott hullámok amik végleg leverik az immunredszert, teret engedve bármilyen hajlamos betegségnek. Stb..

Minden olyan termék ami nem ad energiát, annak gyártása is igen környezet szennyező!

Ezért van szükség a lehető legtermészetesebb Életet teremtő, energiában dúslakodó, vitalizáló megoldásokra mint egyensúlyt teremtő alkalmazásokra, melyek pótolják a mesterséges környezetünk okozta energia veszteséget, hogy Élni tudjunk az élhetetlenben.

 

 

Kapcsolódó ajánlataink

Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
32 000 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft