KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

TUDATOS ÉLETMÓD VÁLTÁS

 

 

A TUDATOS ÉLETMÓD VÁLTÁS - EGY DÖNTÉSSEL KEZDÖDIK! 

"Az EGÉSZség fenntartásához csak ennyi kell - Tégy egy lépést a tudatosságod felé."

A TUDATOSSÁGUNK az EGÉSZSÉGünk természetes állapotáról szól. Nagy, déd szüleink is, így éltek - TUDATOSSAN. - Nekünk miért nem megy? Mit hehetünk? 

Közhely, de tény, hogy hihetetlen mértékben változik világunk. Ez olyan pszichés és fizikai terhet ró az emberre, amire nem készült fel. Ha nem vállal valaki TUDATOS felelősséget a Teljes életéért –az Élet „fölemészti” Mit jelent ez a hétköznapokban? 

Az őseink a természet rendjéhez alkalmazkodtak!  A vegyszerektől, kemikáliáktól, elektroszmogtól mentes életet éltek nagyrészt a cirkadián ritmushoz alkalmazkodva. A stressz átszövi életünk minden pillanatát – amire nem készítjük fel gyermekeinket, hisz mi sem kaptunk segítséget. Pedig a stressz, ami fizikai egészségünk megromlásába nagymértékben beleszól – kezelhető. A stressz kezelés sokkal könnyebben megtanulható, semmint a köztudatban hiszik!

Orvosilag is elfogadott tény, hogy a lelki tevékenységeink a hormon és idegrendszeren keresztül nagymértékben befolyásolják testi folyamatainkat, egészségünket. Erről szól a Pszicho-neuro-immunológia. Természetgyógyászati terminussal: A LÉLEK NYLEVE A BETEGSÉG!

A MINŐSÉGI ÉLEThez kiváncsiság - bátorság és megértés hármasságából álló TAPASZTALAT kell, ami ki tud vezetni a zsákutcákkal kikövezett labirintusból, a tévhitekből.

Mik is a tévhitek? amiket más beállítottságú emberek - akár jó vagy rossz szándékból és érdekből - elhitettek velünk, hogy tanuljunk. Valójában semmi szükségünk rá, de a társadalmi rendszerünk sajnos megkövetelte...

Kiskorod óta megfigyelheted Te is magadon, hogy mennyi haszontalan dolgokat erőltettek rád szüleid, úgymond szereteid a hamis társadalmi modell miatt. Ezek a múltbéli terhek az energia mezőnkben még mindig fellelhető energia veszteségként, mint diszharmónia. 

- Ha úgy érzed fáradékony vagy olykor kimerült és elkeseredett is. Továbbá kevés időd jut Magadra, Szereteidre főleg a gyermekedre. Nincs előtted Tudatos minta, hogy kell MINŐSÉGI Életet megélni? Kiszolgáltatotnak érzed magad a társadalomnak? Örökös mókuskerékben vagy? Szeretnél változtatni, de nem tudod merre indulj..

Ha te is megélted ezt a kilátástalan állapotot és tényleg változtatni szeretnél főleg Önmagad miatt. Hiszen te is megérdemled a TELJES,-MINŐSÉGI és ÉLETENERGIÁVAL teli Életet. Megsúgom, hogy minden az információn múlik, hogy beengeded e vagy hagyod elmenni magad mellett.

HiszenTUDATOS ÉLET alapja az ÉLTETŐ ENERGIA, mint információ. Fizikai síkon legfontosabb alkotónk a VÍZ. Ez az első amit újra kell értelmezni és tisztelni, tehát TUDATOSAN fogyasztani. 

Ennek tükrében együttmüködöm egy természet közeli MAGYAR vállalkozássl  mit szeretnék a Te figyelmedbe is ajánlani MINT MEGOLDÁS, hiszen csak együttmüködéssel lehet szépen és fokozatosan visszaállítani a BOLYGÓNK és ÖNMAGUNK harmonikus bioritmusát. 

Egy MAGYAR céggel együttmüködve tapasztaltam meg a TERMÉSZETES ÉLETMÓD VÁLTÁST, hiszen ez a legfontosabb számukra és azáltal a tiszta és élhető környezetre is nagy hangsúlyt fektetnek.  Ennek tekintetében, különleges környezetbarát termékek, élelmiszerek és étrend-kiegészítő készítmények, szépségápoló és más kozmetikai termékek, tisztitó- és takarítószerek, a legfejletebb technikai színvonalat képviselő gépi berendezések, amelyekkel tiszta - élő ivóvizet és tiszta környezetet teremthetünk magunknak. 

Ha úgy érzed kedves látogatóm, hogy neked is szükséged van TUDATOSSÁGRA ezáltal TISZTA VÍZ-re és KÖRNYEZETBARÁT termékekre az otthonodban – amely pénztárca és környezetkímélő, továbbá ha megértetted a ÉTRENDkiegészítők szükségességét és fontosságát, várom jelentkezésed - hogy tovább segítselek az utadon! 

Tudatos döntést és jó egészséget kívánok! 

Pálfi Anna

Mobil: 06 70 339 56 43    Email: info@tudatoselet.eu    Skype: tudatos_elet

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó ajánlataink

Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
29 500 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft