KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

EGÉSZSÉGES KÖRNYEZET, TUDATOS HÁZTARTÁS, JÓ ÉLETMINŐSÉG, EGÉSZSÉGES ÉLET ÉS ANYAGI JÓLÉT

A TUDATOS ÉLETMÓD VÁLTÁSOD - EGY DÖNTÉSSEL KEZDÖDIK! 

„Nem az a lényeg, hogy mit tanítottak, hanem,

hogy mit adunk át abból amit megértettünk az Életből.“ (I.M.A.)

"Az EGÉSZség és a MINŐSÉGI ÉLET fenntartásához csak ennyi kell - Tégy egy lépést a tudatosságod felé."

Hiszen minden ember a BOLDOGSÁGra TELJES ÉLETRE vágyik – bár ennek a definíciója is számtalan. Én is megalkottam a magam boldogság  - teljes életem teóriáját – erről szól a Tudatos Élet munkám, bár inkább azt mondhatnám: ÉLET Színtér Alkotás.

Milyen abszurd, hogy rengeteg szakmát megtanítanak nekünk, csupán az Élet Színtér alkotás szakmáját nem. Azt, hogy hogyan lehet harmonikus, örömökkel, sikerekkel teli egészséges életet élni úgy, hogy közben a nagy „egésszel” is jót teszek, és ha elmegyek, nem csak a lábam egyre nagyobb nyomát hagyom itt. (Ökológiai lábnyom-ra gondolok) Van ilyen, létezik ilyen! Ha velem maradsz – talán neked is segítség lehet. Ha megosztod gondolataidat velem –én is több leszek.

És most néhány gondolat az ÉLET SZÍNTÉR ALKOTÁSRÓL

Vannak alppontok minden ember életében, amelyek az alapját jelenthetik egy teljes, harmonikus kiegyensúlyozott – kimondom BOLDOG életnek. Az Én rendszeremben ezek azok:

Egészség – a legnagyobb értékünk, mégis hajlandóak vagyunk megfeledkezni róla, így tudatos figyelmünket szükséges rajta tartani.

Alkotás / Kreatívitás Az örömteli alkotás még a gyermekkori önkifejezésünk. Jó hír, bennünk van, de nem alkalmazzuk a hétköznapi terhet és időnélküliség miatt. Az örömteli alkotás és kreativitás szeretném megmutatni a minennapi életünkbe, hogy lehet bele csempészni bármely formában. Ehhez viszont az inspiráló léted újra szabadon kell engedni és gyermekivé válni.

Pénz - anyagi helyzetünk, pénzügyi dolgaink. A legtöbb zavaros kép és viszonyulás tárgya. A pénz se nem jó, se nem rossz.Legegyszerűbb definíciója: Univerzális energia. Ha megismered törvényszerűségeit, munkára tudod fogni.

Idő- azaz Élet idő gazdálkodásunk: Úgy élünk, mintha végtelen lenne és olyan dolgokra fordítjuk értékes időnk amik nem ontanak gyümölcsöt, hanem csak felörölnek. Megtanulható az időgazdálkodás – hitem, tapasztalatom szerint sokkal egyszerűbb, mint amit egy hetes tréningen kellene tanítani…

Kapcsolataink. A személyes kapcsolatok fontosága elsődleges, hiszen érzelmi és energia lények vagyunk fontos a minőségi idő eltötlése az embertársainkkal. Ma már szociológiai kutatások bizonyítják azt a népi mondást: madarat tolláról, embert barátjáról, hiszen a hozzánk legközelebb álló 6 ember számtani átlagai vagyunk!

Mindezeket az ÖNISMERET fogja össze! Nem érdemes úgy beszélni, „tanítani” a Tudatosságot, hogy kihagyjuk az Önismeret folyamatát. Az üzleti és magán életben egyaránt ez adja az alapot. Ez adja meg számodra az Önbizalmat, hogy merd meglátni az életben a lehetőségeket és tudj velük élni is.  A Ki vagyok Én kérdése – életünk legfontosabb kérdésévé kell, hogy váljon életünk során. a másik legfontosabb kérdés Merre tartok? 

Én ezt értem ÉLET SZÍNTÉR ALKOTÁS alatt. Csak azt tanítom, amit megcsinálok! Ami felé Én haladok egy Új föld új paradigma igazából ez a kulcs mindenhez ami stabilan tart itt téged földön és nem kell anyagi nélkülőzéstől félned.

Ha úgy érzed kedves látogatóm, hogy neked is szükséged van TUDATOSSÁGRA a MINDENNAPOKBAN és nyitott vagy az ÉLETRE, hogy megmutassa mennyi mindent tartogat még számodra is akkor várom jelentkezésed - hogy tovább segítselek az utadon! 

Tudatos döntést és jó egészséget kívánok! 

Pálfi Anna

Mobil: 06 70 339 56 43    Email: info@tudatoselet.eu     Skype: tudatos_elet

 

 


Kapcsolódó ajánlataink

Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
29 500 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft