KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

AOK-404 EXTRA VÍZIONIZÁTOR ÉS TÖBB FÁZISÚ VÍZTISZTÍTÓ

Csapvízből készít szűrt, lúgos, antioxidáns, oxigén és ásványi anyag dús ionizált vizet! 

 

Ár: 99 000 Ft
Termék elérhetősége: RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Gyártó: Egyéb
Cikkszám: TO402
Szállítási díj: 0 Ft
-
+
Kosárba teszem

 • Termékleírás
 • Paraméterek
 • Vélemények
 • Letöltések

Akiknek még nincs semmilyen vízkezelője - és ez nem csak víztisztítót jelent hanem hasznos vizet készítő alkalmazásokat is ! - azoknak most egy nagyon kedvező ajánlattal szeretnénk szolgálni a forró nyári idényben!

Sokáig úgy gondoltuk, hogy egy készülék csak akkor hatékony ha elektromos berendezésként van jelen. Ez az elképzelés mára már megváltozott mert a vízionizátorok körében is megjelent egy mechanikus találmány, ami nagyon erős 0,01 mikron.! előszűrés után a természetes ásványi anyagok által kibocsátott ionképződést hasznosítja a vízben.

 Igy az ivóvizünk tiszta, és ionokban gazdag-lúgos és hasznos méregtelenítő energetizáló hatású lesz mint egy hegyi forrásvíz!

ELŐNYEI:

 NEM KELL HOZZÁ ELEKTROMOSSÁG,

 NINCS VÍZVESZTESÉG,

 MAGAS, AKÁR 9,5 pH-VAL IS RENDELKEZIK,

CSENDES,

 MINDIG ÜZEMBIZTOS!

AZ AOK-404 EXRTA a vízionizátorok legújabb generációja, amely egyben professzionális víztisztító készülék is. Nem elektromos árammal állítja elő az ionizált, lúgos vizet, hanem ásványi anyagok segítségével. Fontos, hogy nem ad semmilyen adalék anyagot a vízhez! Az ásványi anyagok a víz szerkezetét változtatják meg hasonlóan ahogy az a természetben is történik. Az AOK-404 EXTRA jelenleg az egyetlen készülék a piacon, amely dupla ionizátor szűrőjének köszönhetően a felsőkategóriás elektromos vízionizátor készülékekhez hasonló mnőségű, pH és ORP értékű vizet ad.

 • 5db vízszűrő filter, 12 szűrési réteg, amely eltávolítja a vízből a 0.01 mikronnál nagyobb részecskéket, a klórt, nehézfémeket, gyógyszer és növényvédőszer származékokat,  a kellemetlen ízt és szagot adó szerves maradványokat(pl. algák, baktériumok, vírusok), oldószereket, aromás szénhídrógéneket, fenolokat, fluor származéokat és egyéb vegyületeket
 • a szűrők élettartama: 1 év 
 • Konyhapultra, pult alá vagy a kiegészítő szettel közvetlenül vízvezetékre is köthető
 • akár pH 10.5 ORP -500 víz előállítására képes (a bemenő vyz minőségétől függően)

HASONLÓ TERMÉKEK

 • ALKAPOD HORDOZHATÓ VÍZIONIZÁTOR
  ALKAPOD HORDOZHATÓ VÍZIONIZÁTOR
  18 500 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  A csapvízből 5-10 perc alatt ionizált, lúgos vizet készít, egyszerű és gyors megoldás mindenki számára, otthonába vagy munkahelyén, legyen az autojában - mindig kéznél! 

  - Az ionizált vizet mostmár bárhova magaddal is viheted anélkül, hogy a víz kedvező tulajdonságai csökkennének. Ideális irodába, munkahelyre, iskolába, sportoláshoz, autóba vagy azoknak akik szeretnék kipróbálni az ionizált, lúgos vizet mielőtt beruháznak egy otthoni vízionizátorba....

 • EP-1000 VÍZIONIZÁLÓ BERENDEZÉS
  EP-1000 VÍZIONIZÁLÓ BERENDEZÉS
  285 000 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  2 eves hibátlan állapotú bemutatótermi berendezés 1éves garanciával és új szűrővel eladó!

 • Grander háztartási vízélénkítők
  Grander háztartási vízélénkítők
  159 000 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  Az emberiség egyik legnagyobb értékét Johann Grander - volt természettudós - találmánya szolgáltatja,| ami egy mozgás nélküli információs víz haszna. Ez azért egy felülmúlhatatlan csoda, mert alapvetőleg a víz mozgása nélkül elveszti azt a rezgéstartományt, ahol az univerzumból felvett legmagasabb szintű energiaminőséget, az Életenergiát meg tudná tartani és tovább tudná adni. Ez az egyedülálló mechanikus - ettől hiteles, a vízkommunikációt kihasználó - technológia biztosítja az emberek számára a tökéletes Élő információs, Életenergiát biztosító vizet. A Grander termékekben egy zárt cellába rögzített Élő víz található, amely az energiátlan "halott vizeket" képes újraéleszteni, Élővé tenni egyszerű érintkezés folyamán átadva az Életenergiát, ami mérhetően is a legmagasabb minőség. Ezt a csúcstechnológiát méretarányosan a felhasznált víz mennyiségétől függően külsőleg és belsőleg fel lehet használni egyszeri beruházással egészen az uszodatechnikáig. Könnyen alkalmazható, a legtöbb nagyobb háztartásba javasolt készülék.

 • NEXUS X-BLUE VÍZIONIZÁTOR
  NEXUS X-BLUE VÍZIONIZÁTOR
  249 000 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  A Jupiter Science kutatásai és az által fejlesztett készülékek technológiája a kezdetektől alapvetően befolyásolja világszerte szinte valamennyi elektromos vízionizátor készülék technológiáját.

   

Kapcsolódó ajánlataink

AOK-404 EXTRA VÍZIONIZÁTOR ÉS TÖBB FÁZISÚ VÍZTISZTÍTÓ
AOK-404 EXTRA VÍZIONIZÁTOR ÉS TÖBB FÁZISÚ VÍZTISZTÍTÓ
Ár:
99 000 Ft
ALKAPOD HORDOZHATÓ VÍZIONIZÁTOR
ALKAPOD HORDOZHATÓ VÍZIONIZÁTOR
Ár:
18 500 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
29 500 Ft
M-FRESH LEVEGŐ IONIZÁTOR (YL-100B)
M-FRESH LEVEGŐ IONIZÁTOR (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft
Alfavíz CD
Alfavíz CD
Ár:
2 900 Ft
Ion Kártya ( JELENLEG NEM KAPHATÓ)
Ion Kártya ( JELENLEG NEM KAPHATÓ)
Ár:
1 600 Ft