KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL

Ár: 32 000 Ft
Termék elérhetősége: RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Gyártó: Egyéb
Cikkszám: T0009
Szállítási díj: 1 270 Ft
-
+
Kosárba teszem

 • Termékleírás
 • Paraméterek
 • Vélemények
 • Letöltések

Az információs-energetizált vizzel feltöltött MOBIL GRANDER vízélinkítő energiarúd a vizen kívül minden más italra is élinkítőhen hat! A GRANDER vízélinkítő  energiarúd poharak, csészék, közepes méretű kancsók élínkitésére alkalmas. Egy pohár víz élínkitésére pár perc kevergetés elegendő, ez azonnal megmutatkozik az ízbeli változás által. Hogy még jobban kihasználjuk a ezt a zseniális eszközt, egy nagyobb 1-1.5l-es kancsóba belehúzzuk a csiptetőjénél fogva és feltőltjük a kancsót. kb. 10 perc után már a vizünk pezsegni kezd, energiadús lesz. A kancsót MINDIG tartsuk tele, igy folyamatosan rendelkezésünkre áll az energetizált víz, ami TÁPLÁL. Bármilyen vizet használhatunk erre a célra mert a végeredmény ugyanaz!

Ha valaki nem akar víztisztítóra vagy vízionizátorra költeni, már igy is nagy lépést tesz a vízminősége érdekében, de lehetőleg legalább egy AOK-404-re érdemes még szert tenni. Ha elmegyünk otthonról és nem akarunk cipekedni, vigyük magunkkal, és bármilyen más ártalmas haszontalan-energiátlan vízből azonnal hasznos energiadús vizet tudunk csinálni, igy elkerülhető az energia veszteség és esetleges mérgeződés. Egyszerű kis beruházással KÖLTSÉGHATÉKONYAN, és ÖRÖKRE tudunk magunkon és másokon segíteni ami nagy öröm. Miért érdemes még foglalkozni evvel a csodálatos találmánnyal.?

A legkisebb Grander egység is már nagy Önismeretre ad lehetőséget mert bebizonyítja, hogy a víz kommunikál: információt tárol és közvetít! Igy érdemes konkrét programmal feltölteni és hasznodra váltani a víz munkáját. Ami nagyon fontos még, hogy csak a STRUKTÚRÁLT vizet könnyű programozni, pár perc is elegendő, addig lehet még koncentrálni. Váljék egészségedre és szolgálatodra!

 

 

HASONLÓ TERMÉKEK

 • Grander háztartási vízélénkítők
  Grander háztartási vízélénkítők
  159 000 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  Az emberiség egyik legnagyobb értékét Johann Grander - volt természettudós - találmánya szolgáltatja,| ami egy mozgás nélküli információs víz haszna. Ez azért egy felülmúlhatatlan csoda, mert alapvetőleg a víz mozgása nélkül elveszti azt a rezgéstartományt, ahol az univerzumból felvett legmagasabb szintű energiaminőséget, az Életenergiát meg tudná tartani és tovább tudná adni. Ez az egyedülálló mechanikus - ettől hiteles, a vízkommunikációt kihasználó - technológia biztosítja az emberek számára a tökéletes Élő információs, Életenergiát biztosító vizet. A Grander termékekben egy zárt cellába rögzített Élő víz található, amely az energiátlan "halott vizeket" képes újraéleszteni, Élővé tenni egyszerű érintkezés folyamán átadva az Életenergiát, ami mérhetően is a legmagasabb minőség. Ezt a csúcstechnológiát méretarányosan a felhasznált víz mennyiségétől függően külsőleg és belsőleg fel lehet használni egyszeri beruházással egészen az uszodatechnikáig. Könnyen alkalmazható, a legtöbb nagyobb háztartásba javasolt készülék.

 • Goldmax Vízkőtlenítő Mágnes
  Goldmax Vízkőtlenítő Mágnes
  19 900 Ft
  RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ

  Az ivóvízben oldott állapotban megtalálható ásványi anyagok kezelés nélkül hajlamosak a lerakódásra. A lerakódások egymásra épülnek, gondoljon a cseppkőképződésre vagy az emberi szervezetben kialakuló epe- és vesekövekre melyeket többnyire csak műtétileg tud az orvostudomány eltávolítani

Kapcsolódó ajánlataink

Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
32 000 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft
Ár:
0 Ft