KOSÁR TARTALMA
0 DB TERMÉK | 0 Ft
KASSZÁHOZ »

Autós levegő ionizátor (JO-6271) - kék

A készülék a természet öntisztító képességének elvét használva a levegőt negatív ionokkal (anionokkal) dúsítja, elpusztítja a kórokozókat, lecsapatja a port, megszűnteti a dohányfüstöt...

Ár: 7 880 Ft
Termék elérhetősége: RAKTÁRON, AZONNAL SZÁLLÍTHATÓ
Gyártó: Egyéb
Cikkszám:
Szállítási díj: 0 Ft
-
+
Kosárba teszem

  • Termékleírás
  • Paraméterek
  • Vélemények
  • Letöltések

A készülék a természet öntisztító képességének elvét használva a levegőt negatív ionokkal (anionokkal) dúsítja, elpusztítja a kórokozókat, lecsapatja a port, megszűnteti a dohányfüstöt, füstöt és szagokat, semlegesíti a pozitív elektromágneses sugarakat, elektroszmogot, gátolja a légzőszervi betegségek kialakulását, segíti az alvást, a koncentrációt, tisztítja a vért, és kellemes közérzetet teremt.

Miért érdemes az JO-6271 autós levegőionizátort választani?

  • Kimagasló teljesítmény! Negatív ion kibocsájtása többszöröse más, autós levegőionizátorokéhoz képest. A ma kapható autós levegőionizátorok általában 10 000 - 50 000 ion/cm3 negatív iont bocsájtanak ki. Ezzel szemben a JO-6271 több mint 3 800 000 ion/cm3 -t!
  • Energiatakarékos, rendkívül alacsony fogyasztás.
  • A JO-6271 levegőionizátorok gyártója, az USA IONKINI Technology Ltd. kifejezetten autós levegőionizátorok fejlesztésére és gyártására specializálódott. A JO-6271 a legújabb, hetedik generációs autós ionizátora. Fejlesztései, technológiája alapvetően befolyásolta az autós levegőionizátorok fejlődését az elmúlt 10 évben. Minőségét talán az jelemzi legjobban, hogy számos világmárka (pl. Toyota, Mazda, Marlboro stb) is a nevét adja hozzá és sajátmárkás termékként forgalmazza az USA IONKINI Technology Ltd. termékeit.
  • Számos minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik, független szervezetek mérései igazolják hatékonyságát, összehasonlító mérésekben rendre felülmúlja a piacon kapható más autós levegőionizátorokat.

Kapcsolódó ajánlataink

AOK-404 EXTRA VÍZIONIZÁTOR ÉS TÖBB FÁZISÚ VÍZTISZTÍTÓ
AOK-404 EXTRA VÍZIONIZÁTOR ÉS TÖBB FÁZISÚ VÍZTISZTÍTÓ
Ár:
99 000 Ft
ALKAPOD HORDOZHATÓ VÍZIONIZÁTOR
ALKAPOD HORDOZHATÓ VÍZIONIZÁTOR
Ár:
18 500 Ft
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
GRANDER VÍZÉLÉNKÍTŐ TOLL
Ár:
29 500 Ft
M-FRESH LEVEGŐ IONIZÁTOR (YL-100B)
M-FRESH LEVEGŐ IONIZÁTOR (YL-100B)
Ár:
9 900 Ft
Alfavíz CD
Alfavíz CD
Ár:
2 900 Ft
Ion Kártya ( JELENLEG NEM KAPHATÓ)
Ion Kártya ( JELENLEG NEM KAPHATÓ)
Ár:
1 600 Ft